Over Jelle

jelle-tarnoczy-3Van kinds af aan is Jelle al sportief ingesteld. Het was dus geen verrassing dat zijn droom uitkwam om via de CIOS opleiding ook zijn werk in deze hoek te gaan zoeken.

Tijdens zijn studietijd in Overveen was het voor Jelle duidelijk dat hij de golfkant op zou gaan, en ging hij stage lopen bij Roel Timmermans. Aansluitend werd er drie maanden verbleven op het Amerikaanse Grand Cypress resort.

Na een stage bij Ad Wessels op Golfbaan Spaarnwoude, behaalt Jelle in 1991 het PGA diploma B-Professional, en gaat lesgeven op het Rijk van Nijmegen bij collega Brian Gee. De stap naar Golfcentrum Best zorgt in 1992 voor meer zelfstandigheid en Jelle doet ervaring op in het organiseren van clinics en het geven van privélessen.

In 1993 wordt het A-diploma behaald en speelt Jelle verdienstelijk in wedstrijden van de PGA Holland tour. Jelle werkt op de golfbanen Rosmalen, Leemskuilen en de Dommel tot hij in 2002 als Headpro in dienst komt bij Burggolf Haverleij.

Hier geeft hij leiding aan het pro-team, begeleidt stageprofessionals en traint de jeugd- en competitieteams. In 2008 vraagt Burggolf of Jelle de nieuwe baan in Middelburg wil gaan opzetten, en verhuist hij naar Zeeland.

Ook de Zeeuwen zijn enthousiast over de Lesmethode Tarnoczy, en gaan graag mee op de golftrips die Jelle organiseert. Portugal, Frankrijk, Spanje, niets is te gek. Dat er nog steeds leerlingen vanuit Den Bosch speciaal voor een lesje naar Zeeland rijden, zegt wel iets over de lesbeleving……!

Met ingang van 1 april 2012, komt de grote wens uit om een eigen Golfacademy te gaan opzetten op Golfbaan Edda Huzid in Voorthuizen. Sinds april 2015 is een tweede golfschool op de Goese Golf een feit.

In zijn vrije tijd is Jelle een echte buitensporter. Skiën, zeilen en bergwandelen zijn evenals golf zijn grote passies